21 4 2
In English

Viihdy
Helsinki-Vantaan
lentoasemalla 

Helsinki-Vantaalla on monia viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita, joista voit valita mieleisesi. Osa palvelee sinua ympäri vuorokauden. Tule ajoissa kentälle ja nauti matkalle lähdöstä ilman kiirettä hyvän ruoan ja juoman parissa.

Ajankohtaista

Helsinki-Vantaan lentoaseman klassikkoravintola Fly Inn uudistuu

Almost@home lounge, Priority Pass Lounge of the Year Awards 2016

Fly Inn ravintola ja Helsinki Menu juhlistaa 180 vuotiasta Hartwall Vichy Originalia. Tervetuloa!

Kansainvälinen pikaruokabrändi Upper Crust rantautuu Suomeen 14.12.2015

Tervetuloa loungeen!

Etusivun-nostokuva-pieni_Lounges_for.jpgKaipaatko rauhaa kiireisen lentoaseman sykkeestä tai virikkeitä arkeen. Toivotamme sinut ja vaikka koko perheesi lämpimästi tervetulleeksi Almost@home loungeen!

Haluatko lounge-asiakkaaksi

Etusivun-nostokuva-pieni_PriorityP.jpgPriority Pass -jäsenyys avaa sinulle muiden etujen lisäksi pääsyn mm. yli 600 loungeen ympäri maailman.

Kokous keskellä lentoasemaa

Etusivun-nostokuva-pieni_Congress.jpgCongress T2 Helsinki Airport tarjoaa toimivat ja monipuolisesti muuntautuvat nykyaikaiset kokoustilat kätevästi lentoaseman T2-terminaalissa.

Ylellisiä VIP-palveluita

Etusivun-nostokuva-pieni_VIP.jpgAloita tärkeä matkasi tyylikkäästi VIP-palveluittemme avulla. Olipa kyseessä voittojuhla, hää- tai syntymäpäivämatka, hoidamme tilat, tarjoilut ja lähtöselvitykset toiveittenne mukaisesti.

Makuja Suomesta

Etusivun-nostokuva-pieni_Hki_Menu.jpgFly Inn -ravintolan Helsinki Menu tarjoaa kauden kiinnostavimpia skandinaavisia makuja, joissa raikkaat suomalaiset raaka-aineet järvistä, metsistä ja pientuottajilta ovat näyttävästi esillä.

 
 

Pääyhteistyökumppanit: