Almost@home Lounge

Almost@home loungeen ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat rauhaa kiireisen lentoaseman sykkeestä tai virikkeitä arjen keskelle. Rentoutumista tai virkistymistä ja henkilökohtaista palvelua.

Olet matkalle lähtiessäsi tai palatessasi fyysisesti ja mentaalisesti kauimpana kotoa. Tarjoamme mahdollisimman kodinomaisen ympäristön höystettynä mieleenpainuvilla palveluilla ja tuotteilla. Almost@home on lounge, jossa olet kuin kotonasi! Kengät vaihtuvat villasukkiin ja sohvalla heittäydyt rennosti lepoasentoon. Työasioihin voit syventyä rauhallisessa kotikonttorissa. Aitona sydämenä on keittiö, josta saat sesonkien ja vuorokaudenaikojen mukaiset herkut juomineen.

Olennainen osa Almost@home kokemusta on sisustus. Sisustus on lämmintä, kutsuvaa, kerroksellista, sekoitus vanhaa ja uutta – kuin kotona! Lounge on myös mielenkiitoinen näyttelytila ja markkinapaikka kodin sisustukselle ja tekniikalle sekä taiteelle. Kirsikkana kakun päällä on Artekin uniikit second sycle kalusteet, jotka määrittelevät uuden suunnan kestävälle kehitykselle, vastuulliselle tuotannolle ja kierrätettävyydelle – jotkut asiat vain paranevat vanhetessaan. 

Mieleenpainuvuus ja lämpö syntyvät yksityiskohdista sisustuksessa, mutta tämänkin ympäristön tärkein sisustus ovat ihmiset. Loungekokemuksen viimeistelee aurinkoinen, huolehtiva henkilökunta, joka on valmiina ratkomaan vieraiden kysymykset ja ongelmat jokaisessa tilanteessa. 

Toivotamme matkustajat tervetulleeksi kotiin!Sisäänpääsyhinnat loungen vastaanotossa

Kertavierailun hinta 48,00€ (vain korttimaksu)
Vierailuaika max. 3 tuntia.

 Nyt myös Diners Club kortin omaavat pääsevät kätevästi loungen asiakkaiksi.

 

Näin löydät Almost@home loungeen, katso kartta.Palvelukartta (klikkaa suurentaaksesi)

Lomakautena ja pyhäpäivinä poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia.

Tarkistathan aukioloajat Almost@home Lounge.

 

‹ Takaisin