26 4 8
In English

Helsinki-Vantaan lentoasemalle avataan Suomen ensimmäinen Upper Crust 14.12.2015. Kansainvälisesti suosittu brändi tarjoaa matkustajille markkinoiden tuoreimmat patongit, joko lennolle mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.Helsinki-Vantaan lentoasemalle avataan tänään Suomen ensimmäinen Upper Crust. Kansainvälisesti suosittu brändi tarjoaa matkustajille markkinoiden tuoreimmat patongit, joko lennolle mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.

Englannista lähtöisin oleva Upper Crust on kuuluisa tuoreista, paikan päällä paistetuista ja täytetyistä patongeistaan. Ravintolan valikoima on hiottu vastaamaan matkustajien päivän aikana vaihtelevia tarpeita. Ydinvalikoimaa täydentävät kellonaikaan sidotut aamiais-, päivä- ja iltavalikoimat sekä sesonkiherkut. Kaikki Upper Crust tuotteet on suunniteltu helposti mukaan otettaviksi.

- Mikäli olet aamulla liikkeellä, voit valita kahvisi seuraksi aamiaisvalikoiman takuuvarman BLT-patongin, joka sisältää rapsakkaa pekonia, tuoretta tomaattia ja raikasta salaattia. Klassista aamiaisvalikoimaa edustaa myös Salmon Benedict, jossa patongin välissä on herkullista kylmäsavulohta ja kananmunaa, Upper Crustia operoivan SSP Finlandin operaatiojohtaja Anne Immonen luettelee.

Perinteisen reseptin mukaan valmistettuja monivilja- ja hapanjuuripatonkeja paistetaan läpi päivän tuoreuden ja rapeuden takaamiseksi.

- Lounasaikaan hieman ruokaisampaa vaihtoehtoa kaipaavalle voin suositella mausteista Spicy Meatball-patonkia, joka on sesonkituotteena saatavilla talven ajan. Lämpimäksi iltapalaksi vaikkapa oluen seuraksi maistuvat varmasti herkulliset ”pizzapatongit” kuten perinteinen Margarita tai tuhti Meat Feast, Anne Immonen kuvailee.

Makeannälkään Upper Crust tarjoaa muffinseja, flapjackejä ja espressopohjaisia kahvijuomia kuten talvisen Salted Caramel Latten. Ravintolan juomatarjontaan täydentävät englantilaiset oluet ja siiderit sekä muut matkailijoiden arvostamat juomat, joista osa on patonkien tapaan mukaan otettavia.

Helsinki-Vantaalle avattavan ravintolan on suunnitellut englantilainen arkkitehtitoimisto McAndrew Watts ja toimipiste edustaa ensimmäisenä yksikkönä maailmassa Upper Crust -brändin syksyllä 2015 päivitettyä ilmettä. Englantilaisen musiikki-ilmeen ravintolalle suunnittelee Mood Media, joka vastaa mm. Marc & Spencerin ja Thomas Pinkin äänimaailmasta.

- Olemme uudistaneet Helsinki-Vantaan kaupallista valikoimaa merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana. On hienoa saada Suomen ensimmäinen Upper Crust lentoasemalle. Kansainvälisen ketjun piste monipuolistaa Helsinki-Vantaan palvelutarjontaa entisestään ja piristää matkustajia freesillä tunnelmallaan, Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta iloitsee.

Ensimmäinen Upper Crust -ravintola avattiin Lontoon Waterloo Stationille vuonna 1986, minkä jälkeen brändi on levinnyt ympäri maailman ja kasvanut yli 100 toimipaikan ketjuksi.

 

Lisää tietoa