33 4 20
In English

Muumeja, herkkuja ja rubiineja Helsinki-Vantaan lentoaseman uudessa Moomin Coffeessa

Muumeja, herkkuja ja rubiineja Helsinki-Vantaan lentoaseman uudessa Moomin Coffeessa

SSP Finlandilla oli syytä juhlaan toukokuussa kun Länsisiiven terminaalin uusimmat kahvilat Jamie's Deli ja Moomin Coffee aukesivat matkustajille samanaikaisesti. Paikalla uusia pisteitä juhlistamassa oli mediaa, yhteistyökumppaneita sekä tietysti oman tiimin väkeä. Punaiset nauhat leikattiin avauksen kunniaksi ja pian molemmissa pisteissä oli uteliaita matkustajia ihailemassa niin herkkuja kuin tyylikkäitä kahviloita.

Moomin Coffee on kuin pala rakastettua Muumilaaksoa lentoasemalla. Keskeltä kahvilaa sisään kutsuvat kauniisti asetellut muumihahmot; lempeä Muumimamma, ovela Pikku Myy sekä tietysti myös Muumipeikko. Muumipapan naulakossa näkyvät kävelykeppi ja hattu pistävät mielikuvituksen liikkeelle - Näkyykö missään Muumipappaa?

Muumiteema näkyy myös ravintolan tarjottavissa. Täällä pääsee maistamaan Nipsun suklaista herkkuleipää, Pikku Myyn mansikka-vaniljalaaksoa, joka on valtava jäätelöannos sekä tietysti Muumimamman suloisia pannukakkuja kahdella eri täytteellä. Myös muut annokset ovat kuin suoraan sadusta. Tässä kahvilassa yhdellä leivällä on kananmunasilmät ja toisen silmät ovat lihapullista. "Tämän kahvilan toteutuksessa mielikuvitus päästettiin valloilleen ja tiimimme teki erinomaista työtä. Kahvilan tunnelma ja tarjonta ovat juuri niin satumaisia kuin toivoimme", kertoo SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen.  

Entä missä ovat ne rubiinit?

Rubiinit eivät ole vielä missään, mutta ovat kesäkuussa tulossa. Lapsille kahvilassa on tarjolla piirros - ja tehtäväkuvia, mutta pian myös aivan toisenlaista ajanvietettä kun SSP Finland lanseeraa kesäkuussa Muumiaiheisen AR Rubiininmetsästysseikkailun Helsinki-Vantaan lentoasemalle osana Moomin Coffeen markkinointia. Rata on toteutettu yhteistyössä Zoanin, Arilynin ja Hartwall Jaffan kanssa. Kultakehyksisien muumipostereiden ja älypuhelimen avulla pääsee kurkistamaan Muumipeikon rubiininpalasten etsintää. Jokaisen posterin takana on oma seikkailunsa. "Halusimme kokeilla jotakin erilaista. Joskus pitkän välilaskun aikana voi aika käydä pitkäksi, joten Ruby Hunt on meidän vastine tylsyyttä vastaan. Rataa varten kannattaa varata hiukan extra-aikaa lentoasemalla. Kyseessä on lasten syntymäpäiviltäkin tuttu aarteenmetsästys, mutta mukana on lisätty todellisuus. Kerromme tarkemman ajankohdan tästä pian", kertoo SSP Finlandin hankinnoista vastaava Tero Asikainen.

Kenen kannattaa valita Moomin Coffee Helsingissä käydessään? Tietysti lapsiperheiden, todellisten muumifanien sekä sellaisten, jotka innostuvat väreistä, yksityiskohdista sekä satumaisista herkuista. Tämä on todellinen hyvänmielen kahvila.