33 4 20
In English

Smooth Lane Service - ohituskaista lentoaseman turvatarkastusruuhkaan

smooth_lane_9.png

Smooth Lane Service - Ohituskaistasi turvatarkastukseen Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalla palveleva Congress T2 on paitsi täyden palvelun yritystapahtumien ja koulutustilaisuuksien järjestäjä, niin myös ohituskaistasi turvatarkastuksen ruuhka-aikoina. Smooth Lane Service -palvelulla pääsette nopeammin fiilistelemään alkavaa matkaa lentoaseman lukuisiin ravintoloihin turvatarkastusruuhkissa seisomisen sijaan. Me haluamme tehdä sinun ja seurueesi matkalle lähdöstä mahdollisimman sujuvan.

Kuinka palvelu toimii? 

1. Varaa palvelu soittamalla myyntipalveluumme 0207 629 732 tai laita sähköpostia osoitteeseen sales@sspfinland.fi. Kerro varauksen yhteydessä päivämäärä, jolloin matkustat, lennonnumero ja matkustajien nimet. 

2. Lähtöpäivänä tule lentoasemalle ja hoida lähtöselvitys lentoyhtiösi ohjeiden mukaan.

3. Lähtöselvityksen jälkeen suuntaatte Congressiin terminaali 2:n kolmanteen kerrokseen, jossa VIP koordinaattori avaa teille oven suoraan turvatarkastukseen jonottamatta.

4. Nauttikaa matkastanne!

Palvelun hinta on 50 €/ 1-5 hlöä ja se veloitetaan paikan päällä maksukortilla. Palvelu on saatavissa päivittäin klo 06.00 – 21.00. Smooth Lane Service sopii niin perheille, työmatkailuun, kaveriporukalle, polttariyllätykseksi tai ihanaksi luksukseksi häämatkan alkuun. Kokeile ja varaa heti!