40 4 0
In English

Kokouspalvelut

Myyntipalvelu

puh. 0207 629732
email sales@sspfinland.fi 

Congress T2 Helsinki Airport tarjoaa toimivat ja monipuolisesti muuntautuvat nykyaikaiset kokoustilat kätevästi lentoaseman T2-terminaalissa. Osa kokoustiloista tarjoaa ainutlaatuiset kiitotienäkymät. Ne luovat niin kokouksiin kuin koulutus-, juhla- tai tiedotustilaisuuksiinkin mieleenpainuvan ilmapiirin.

Sijainti ja joustavat aukioloaikamme mahdollistavat eri kokoisten tilaisuuksien järjestämisen lyhyelläkin varoitusajalla tai lentojen välillä. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kokousjärjestelyissä. 

Nopeaa ja helppoa

Lähtöselvitysalueet, turvatarkastus, bussilaiturit, taksiasema ja pysäköintihallit sijaitsevat kätevästi kokoustilojemme vieressä. Loistavien liikenneyhteyksien ansiosta säästät luonnollisesti ajan lisäksi myös matkustus- ja yöpymiskuluissa.

Tutustumisen arvoiset ravintolapalvelut

Kokouspalveluihimme voit yhdistää mutkattomasti myös SSP Finlandin tarjoamia ravintolapalveluita. Tutustu jo etukäteen terminaalien lukuisiin ravintoloihin, kahviloihin ja baareihin. Valinnan varaa riittää aina designkahvilasta ja tasokkaasta viinibaarista torikahvilaan asti. 

Loistava sijainti

Sijaintimme Suomen suurimmalla lentoasemalla säästää aikaa ja rahaa. Kokousvieraasi voivat saapua tilaisuuteen suoraan lennolta tai lähteä nopeasti lennoille. Autolla saapuville kokousvieraille löytyy runsaasti pysäköintitilaa lentoaseman pysäköintitaloissa erikoishintaan.