33 4 20
In English

Ainutlaatuisia ravintolapalveluita Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Terminaali 2 (lähtöportit 16–38)

Terminaali 1 (lähtöportit 11–15)

Länsisiipi

SSP Finland tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita ravintola-, kioski-, lounge- ja kokouspalveluita Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Terminaaleista 1 ja 2 löydät mm. viihtyisiä kahviloita, baareja ja täyden palvelun ravintoloita, joista voit valita tilanteeseesi sopivimman. Tule lentoasemalle ajoissa, niin saat hetken omaa aikaa vaikkapa nautinnolliselle lounaalle, kahville tai lasilliselle. Mutta jos kiire yllättää, löydät meiltä myös maukkaita take away -aamiaisia ja -lounaita matkalle mukaan otettavaksi.

Kahviloiden, baarien, ravintoloiden ja muiden palvelupisteittemme sijainnit, aukioloajat ja yhteystiedot löydät sivun vasemmasta laidasta terminaalivalikkojen alta.

Elämyksiä ravintoloissa ja kahviloissa

Tasokas ja elämyksiä tuottava palvelu, ruoka ja juoma ovat meille kunnia-asioita. Viihtyisät ravintolamme ja kahvilamme haluavat olla osaltaan tekemässä matkastasi mieleenpainuvan kokemuksen. Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolat, baarit, pubit ja kahvilat ovat erilaisia niin tarjoamaltaan kuin tunnelmaltaankin. Sinä voit valita niistä itsellesi mieluisimman. Ravintolasta riippumatta haluamme tarjota sinulle inspiroivia ja mieleenpainuvia makuja matkasi varrelle.

Katso linkki oivahymy.fi sivustolle  Hakusana: Select Service Partner Finland Oy

 oiva_sinettilogo_rgb180x180.jpg