
AJISEN RAMEN
Herkulliset ramen-keitot, kuumat riisipannut ja monet upeat Aasian herkut valloittavat Helsinki-Vantaan lentoaseman kun Suomen ensimmäinen Ajisen Ramen avaa pian ovensa. Alunperin japanilainen ravintolaketju on valloittanut maailmaa jo yli 20 vuoden ajan, ja viimein on Suomen vuoro! Ajisen Ramenin ramen-keitot ovat ravintolaketjun makumaailman sydän. Keitot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista pohjanaan perinteinen porsaan luista valmistettu tonkotsu-liemi sekä Ajisen Ramenin itse kehittelemä huippusalainen senmiyu-liemi. Tähän maistuvaan rameniin on yhdistetty tietenkin nuudeleita, erilaisia kasviksia sekä aasialaisesta keittiöstä tuttuja lihamakuja, kuten cha siu-maustettua porsasta.
Ajisen Ramenin juuret ovat Japanin Kumamotossa, jonne Takaharu Shigemitsu avasi ensimmäisen ravintolan 1968. Ramen-keittoihin ihastuttiin ensin ympäri Japanin ja tänään Ajisen Ramenilla on yli 800 ravintolaa, joista noin 700 Kiinassa.
Helsinki-Vantaalle avattava ravintola palvelee uudessa Länsisiiven terminaalissa non-Schengen alueelle matkustavia. Ravintolassa on 217 asiakaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Alakerran tilat ovat nopeille ruokailijoille ja sieltä saa susheja ja ramen-keittoja myös mukaan lennolla nautittavaksi. Yläkerrassa voi nauttia rauhassa kokonaisen aasialaisen menun dumplingsien, kuumien riisipannujen ja tietysti ramen-keiton kera.
Yhteystiedot:
- Sijainti: Aukio
- sales@sspfinland.fi
- Puhelinnumero arkisin klo 8.30 – 16.00 020 7629 732 (myyntipalvelu)
- Puhelinnumero muina aikoina 040 764 8063
- Ravintola on suljettu toistaiseksi.