21 4 9
In English

Ajisen Ramen

Terminaali 2 (lähtöportit 16–38)

Terminaali 1 (lähtöportit 11–15)

Länsisiipi

Lataa ruokalista

AJISEN RAMEN 

Herkulliset ramen-keitot, kuumat riisipannut ja monet upeat Aasian herkut valloittavat Helsinki-Vantaan lentoaseman kun Suomen ensimmäinen Ajisen Ramen avaa pian ovensa. Alunperin japanilainen ravintolaketju on valloittanut maailmaa jo yli 20 vuoden ajan, ja viimein on Suomen vuoro! Ajisen Ramenin ramen-keitot ovat ravintolaketjun makumaailman sydän. Keitot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista pohjanaan perinteinen porsaan luista valmistettu tonkotsu-liemi sekä Ajisen Ramenin itse kehittelemä huippusalainen senmiyu-liemi. Tähän maistuvaan rameniin on yhdistetty tietenkin nuudeleita, erilaisia kasviksia sekä aasialaisesta keittiöstä tuttuja lihamakuja, kuten cha siu-maustettua porsasta.

Ajisen Ramenin juuret ovat Japanin Kumamotossa, jonne Takaharu Shigemitsu avasi ensimmäisen ravintolan 1968. Ramen-keittoihin ihastuttiin ensin ympäri Japanin ja tänään Ajisen Ramenilla on yli 800 ravintolaa, joista noin 700 Kiinassa.

Helsinki-Vantaalle avattava ravintola palvelee uudessa Länsisiiven terminaalissa non-Schengen alueelle matkustavia. Ravintolassa on 217 asiakaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Alakerran tilat ovat nopeille ruokailijoille ja sieltä saa susheja ja ramen-keittoja myös mukaan lennolla nautittavaksi. Yläkerrassa voi nauttia rauhassa kokonaisen aasialaisen menun dumplingsien, kuumien riisipannujen ja tietysti ramen-keiton kera.


Yhteystiedot: