43 4 21
In English

Moomin Coffee

Terminaali 2 (lähtöportit 16–38)

Terminaali 1 (lähtöportit 11–15)

Länsisiipi

Haluatko lounge-asiakkaaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Priority Pass -jäsenyys avaa sinulle muiden etujen lisäksi pääsyn mm. yli 600 loungeen ympäri maailman.

Liity jäseneksi

Tervetuloa Moomin Coffeeseen! 

Helsinki-Vantaan lentoaseman Moomin Coffee saattelee sinut ja seurueesi herkullisesti matkalle. Kahvila kaikessa kirkkaudessaan, upeissa väreissään  ja Muumisomisteissaan on kuin pala rakastettua Muumilaaksoa lentoasemalla.

Moninaiset, upeat tarjottavat vievät mielikuvitukselliselle satujen herkkumatkalle. Moomin Coffeessa on tarjolla erilaisia hauskoja eväsleipiä, Muumimamman ihania pannukakkuja sekä toinen toistaan suloisempia jäätelöannoksia. Tulkaa ja kippistäkää tulevalle reissulle vaikka kahvilan herkullisilla mustikkapirtelöillä.

Rubiininmetsästys!

Kaikkia Muumien salaisuuksia et näe paljain silmin! Muumihahmot seikkailevat myös lisätyssä todellisuudessa. Lähde jännittävälle rubiininmetsästysradalle ja auta Muumipeikkoa löytämään kadonneet jalokiven palaset! Mitä sitten tapahtuukaan...

Rubiininmetsästystä varten tarvitset puhelimeesi Arilyn AR - sovelluksen sekä kartan. Seikkailun on tuottanut XR-studio ZOAN - Moomin By Zoan.

Rubiininmetsäsästystä pääset pelaamaan Terminaali 2 ja non-Schengenin terminaalissa turvatarkastusten jälkeen. Seikkailun karttoja voi hakea SSP Finlandin kahviloista.

Tämä kahvila on elämys niin isoille kuin pienillekin Muumifaneille!

Kahvila palvelee joka päivä klo 6.30 – 23.30

Yhteystiedot:

 

 

Pääyhteistyökumppanit: