14 4 11
In English

Turku Cafe

Turku Cafe palvelee ennen turvatarkastusta ja Åbo Cafe turvatarkastuksen jälkeen. Molemmat  Cafet tarjoavat tuoretta kahvia, vastapaistettuja leivonnaisia, herkullisia leipiä sekä Turku Cafeessa herkullista kotilounasta  arkisin.

Cafeet toimivat iloisella ja ystävällisellä palvelulla tuoden väriä lentoasemaympäristöön. Valikoimaan kuuluu muun muassa erikoiskahvit, tuoreet, paikanpäällä valmistetut leivät, makeiset ja leivonnaiset. Cafeissa on A-oikeudet ja Turku Cafeessa tarjolla  myös herkullinen lounas. Lounaan hinta on 11,90 €.

Aura Bar palvelee alakerrassa portin 21 yhteydessä lähtevien lentoaikataulujen mukaisesti, 2 h ennen lähtöä. 

 

Me SSP:llä pidämme hyvästä ruuasta, viinistä ja lentoaseman tunnelmasta. Vielä enemmän me välitämme työntekijöistämme, asiakkaistamme sekä yhteistyökumppaneistamme. Tästä syystä olemme joutuneet tekemään vaikean päätöksen sulkea toimintamme toistaiseksi maanantaista 23.3.2020 alkaen.


Toivomme, että tapaamme sinut pian taas kahviloissamme nauttimassa lounaspöydän antimista tai kupillisesta kahvia ennen lähtöäsi kohti seuraavaa seikkailua. Toivottavasti se päivä koittaa pian!


SSP Finland - Turku-team

 Lounaslistaruokalista 12 2020.pdf

Aukioloajat


 

Yhteystiedot