42 4 3
In English

Avoimet työpaikat

 

Lahjakkaiden ihmisten kehittäminen on olennainen osa SSP:n toimintaa. Maailmanlaajuinen toimintamme ja kattava tuotemerkkivalikoimamme takaavat, että SSP on kiinnostava yritys, jossa voit luoda menestyvän uran. Etsimme jatkuvasti joukkoomme lahjakkaita, iloisella asenteella työtä tekeviä myyntihenkisiä ihmisiä, jotka jakavat arvomme ja intohimomme laatua kohtaan.

Jos olet kiinnostunut uusista haasteista kansainvälisessä ilmapiirissä ja koet vauhdikkaan työn sekä aktiivisen asiakaspalvelun omaksesi, katso avoimet työpaikkamme alla olevista linkeistä. Samoista linkeistä voit myös jättää avoimen työpaikkahakemuksen. 

Tärkeimpiä valintakriteereitämme ovat asiakaspalvelukoulutus tai -kokemus, positiivinen asenne, myyntihenkisyys, vähintään 18 vuoden ikä ja englannin kielen taito, joustavuus ja hygieniapassi (tarjoiluhenkilökunnalta myös anniskelupassi) sekä taustan nuhteettomuus. Jätä avoin hakemus jo tänään!

Avoimet työpaikat

 Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.
 

Karoliinan tarina

Karoliina Saarikoski/O’Learys, Unit Manager

Aina iloinen ja energinen 38-vuotias Karoliina Saarikoski on tehnyt jo pitkän uran SSP Finlandilla. Hän aloitti SSP:n palveluksessa vuonna 2007 Fresh c+b+k:ssa kassatarjoilijana ja vetää nyt kansainvälisestikin tunnetun urheilubaari O’Learyksen Helsinki-Vantaan lentoaseman toimintoja. Karoliinan tiimissä on 20 jäsentä ja ravintolassa 160 asiakaspaikkaa, jotka kiireisellä lentoasemalla ovat lähes poikkeuksetta täynnä. ”Tiesin jo ravintolakoulu Perhosta valmistuttuani, että 30-vuotiaana olen ravintolapäällikkö”.

Ennen nykyistä tehtäväänsä hän kerrytti kokemusta SSP Finlandin muissa ravintoloissa ja suoritti työnsä ohella oppisopimuskoulutuksella ravintolaesimiehen erikoisammattitutkinnon. Kaiken kaikkiaan Karoliina on työskennellyt yhteensä seitsemässä pisteessä ja kasvanut uusiin rooleihinsa talon sisällä. Fresh c+b+k:ssa kassatarjoilijana hän toimi vuoden verran, kunnes pääsi mukaan avaamaan uutta My City Helsinkiä. Uudessa pisteessä Karoliinan kyky kantaa vastuuta huomattiin ja hän eteni nopeasti vuoropäälliköksi asti. Ennen O’Learysta hän toimi vuoropäällikkönä myös Fly Innissa, Plus Coffeessa ja on vastannut jopa nakkikärrystä! Seuraava iso harppaus uralla oli pistevastaavana Robert´s Coffeessa, kunnes vuonna 2013 tuli vihdoin O’Learys ja Karoliinan unelma ravintolapäällikön tehtävästä toteutui 32-vuotiaana. Karoliina on pidetty esimies, työkaveri sekä todellinen sporttibaarin supervalmentaja, joka kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla johtaa tiimiään huikeisiin tuloksiin.

Nykyisessä tehtävässään hän on viihtynyt jo seitsemän vuotta. Kysyttäessä, mikä hänen ravintolassaan on parasta, vastaus on selvä: ”O’Learyksessa on parasta rento ja mutkaton ilmapiiri. Urheilu yhdistää ihmisiä yksin matkustavasta businessmiehistä perheen kanssa reissaaviin ja meille kaikki ovat tietysti tervetulleita. Tämä on hyvin matalan kynnyksen paikka. Meillä on täällä hyvä porukka töissä, eikä varmasti ole ikinä tylsää.” Entä, millaisen henkilön kannattaa hakea O’Learykseen töihin? ”Lentoasemalla työskentely vaatii sopeutumista. Yksi myöhästyvä lento tarkoittaa, että meillä on tupa täynnä. Pitää pystyä sopeutumaan kiireeseen ja nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Asiakkaita ei pidä pelätä, sillä heitä täällä riittää ja hommat hoidetaan hyvällä fiiliksellä ja mukisematta”. Esimiehiksi mieliville Karoliinalla on myös vinkki jaettavana: ”Jos haluat edetä urallasi, näytä se jokapäiväisessä tekemisessäsi tekemällä enemmän, paremmin ja kovemmin kuin muut. Passion!!”

Ollin tarina

Olli Kalliola/Cesar's Food Market, keittiömestari

Tarinani SSP:llä alkoi vuonna 1997, kun tulin töihin nuorena poikana ravintolaextraajaksi astiahuollon puolelle. Kantapään, koulutuksen ja työn kautta olen oppinut kaiken sen mitä tänä päivänä osaan. Olen edennyt oppisopimuksen kautta koko ajan vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin. Lentoaseman ilmapiiri, SSP Finlandin tarjoamat uudet haasteet ja vauhdikas työ ovat pitäneet minut virkeänä ja kiinnostusta yllä.

Tällä hetkellä vastuualueeseeni kuuluu esimiestehtäviä, palvelu- ja tuotantoprosessien ohjaamista, materiaalitoiminnoista vastaamista sekä tuote- ja palvelukokonaisuuksien suunnittelua. Minulle vaihteleva työ kansainvälisessä ilmapiirissä sopii mainiosti. Nautin nopeatempoisuudesta ja siitä että hommat rullaa eikä junnaa. Vuosien viihtymiseni takana on ehdottomasti myös intohimo huolella valmistettuun ruokaan ja tasokkaaseen palveluun.