3 4 10
In English

Avoimet työpaikat

Lahjakkaiden ihmisten kehittäminen on olennainen osa SSP:n toimintaa. Maailmanlaajuinen toimintamme ja kattava tuotemerkkivalikoimamme takaavat, että SSP on kiinnostava yritys, jossa voit luoda menestyvän uran. Etsimme jatkuvasti joukkoomme lahjakkaita, iloisella asenteella työtä tekeviä myyntihenkisiä ihmisiä, jotka jakavat arvomme ja intohimomme laatua kohtaan.

Jos olet kiinnostunut uusista haasteista kansainvälisessä ilmapiirissä ja koet vauhdikkaan työn sekä aktiivisen asiakaspalvelun omaksesi, katso avoimet työpaikkamme alla olevista linkeistä. Samoista linkeistä voit myös jättää avoimen työpaikkahakemuksen. 

Tärkeimpiä valintakriteereitämme ovat asiakaspalvelukoulutus tai -kokemus, positiivinen asenne, myyntihenkisyys, vähintään 18 vuoden ikä ja englannin kielen taito, joustavuus ja hygieniapassi (tarjoiluhenkilökunnalta myös anniskelupassi) sekä taustan nuhteettomuus. Jätä avoin hakemus jo tänään!

Henkilötietojen käsittely

Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä. SSP Finland on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja käsittelemään henkilötietojasi läpinäkyvästi kulloinkin voimassa olevan lain ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaselosteestamme.

Avoimet työpaikat

Assistant Store Managereita Starbucksin toimipisteisiin Helsinkiin ja Helsinki-Vantaalle

Assistant Store Managerina johdat tiimiäsi, vastaat kannattavasta liiketoiminnasta, vuorosuunnittelusta, tilausten tekemisestä ja muista päivittäisistä työtehtävistä, sekä toimit Multi Unit Managerin oikeana kätenä. Tiimisi kanssa luotte asiakkaille maailmanluokan Starbucks-kokemuksia ja vastaat kahvilasi asiakaskokemuksesta sekä henkilöstöko-kemuksesta. Esimerkillisellä johtamistyylillä luot parhaat edellytykset tiimin onnistumiseen. Työssäsi varmistat, että kahvilassa toimitaan annettujen Starbucks standardien ja SSP:n ohjeiden mukaisesti.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista ja innostavaa asennetta, vastuunottokykyä sekä halua onnistua ja oppia sekä useamman vuoden kokemusta ravintola-alalta ja aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. 

Lue lisää ja hae tehtävään 31.1.2022 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ


Shift Manager Caffe Ritazza Tripla

Etsimme Shift Manageria vastaamaan vuoron johtamisesta sekä päivittäisistä esihenkilötehtävistä, kuten tilausten ja tilitysten tekeminen, sekä inventaarion laskeminen. Toimit yhteistyössä yksikön päällikön kanssa ja raportoit hänelle. Varmistat, että vuorossa toimitaan annettujen standardien mukaan ja luot parhaat edellytykset tiimin onnistumiseen. Shift Managerina toimit osana tiimiä asiakkaita palvellen ja varmistat vuorossasi asiakastyytyväisyyden laadun. Työaikasi kuluukin suurimmaksi osaksi yhdessä tiimin kanssa työskennellessä ja asiakkaita palvellessa. Lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian TÄSTÄ LINKISTÄ


Shift Manager, Helsinki-Vantaan lentoasema

Oletko aina halunnut työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä ja olla mukana luomassa matkustajille maailman luokan palveluita? Etsimme nyt joukkoomme energisiä ja kannustavia Shift Managereita kahviloihimme ja kioskeihimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian TÄSTÄ LINKISTÄ. 


Kassatarjoilija, kahvilat ja kioskit, Helsinki-Vantaan lentoasema

Oletko aina halunnut työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä ja olla mukana luomassa matkustajille maailman luokan palveluita? Etsimme nyt joukkoomme myyntihenkisiä ja aurinkoisia persoonia kassatarjoilijoiksi kahviloihimme ja kioskeihimme Helsinki-Vantaalle. Lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian TÄSTÄ LINKISTÄ.