49 4 17
In English

Avoimet työpaikat

Lahjakkaiden ihmisten kehittäminen on olennainen osa SSP:n toimintaa. Maailmanlaajuinen toimintamme ja kattava tuotemerkkivalikoimamme takaavat, että SSP on kiinnostava yritys, jossa voit luoda menestyvän uran. Etsimme jatkuvasti joukkoomme lahjakkaita, iloisella asenteella työtä tekeviä myyntihenkisiä ihmisiä, jotka jakavat arvomme ja intohimomme laatua kohtaan.

Jos olet kiinnostunut uusista haasteista kansainvälisessä ilmapiirissä ja koet vauhdikkaan työn sekä aktiivisen asiakaspalvelun omaksesi, katso avoimet työpaikkamme alla olevista linkeistä. Samoista linkeistä voit myös jättää avoimen työpaikkahakemuksen. 

Tärkeimpiä valintakriteereitämme ovat asiakaspalvelukoulutus tai -kokemus, positiivinen asenne, myyntihenkisyys, vähintään 18 vuoden ikä ja englannin kielen taito, joustavuus ja hygieniapassi (tarjoiluhenkilökunnalta myös anniskelupassi) sekä taustan nuhteettomuus. Jätä avoin hakemus jo tänään!

Henkilötietojen käsittely

Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä. SSP Finland on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja käsittelemään henkilötietojasi läpinäkyvästi kulloinkin voimassa olevan lain ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaselosteestamme.

Avoimet työpaikat

 

Varastotyöntekijä Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. tavaran vastaanottamista ja kuorman purkua, lentoaseman eri pisteisiin menevien toimitusten valmistelua ja kuljetusta, varaston hallinnollisia tehtäviä sekä muita mahdollisia varaston tehtäviä. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Odotamme Sinulta

Varastolla työskennellään pääsääntöisesti arkipäivisin. Työ on kokoaikatyötä, 7,5 h / päivä. Työskentely tapahtuu välillä aamupainotteisesti, jolloin työt alkavat klo 6 aamulla.

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Arvomme ovat: We are One Team, We are Results Focussed, We All Make a Difference, We are Bold, We Celebrate Success.

Haastattelemme mahdollisesti potentiaalisimpia hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Kainulainen, varastopäällikkö, puh. +358 40 023 8645 torstaina 25.11 klo 11-13 ja tiistaina 30.11. klo 11-13.

Hae tehtävään 6.12.2021 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ


Executive Chef / Head of Production

Oletko kokenut ruoka-alan ammattilainen? Haluatko kehittää uusia makuelämyksiä?

Etsimme Executive Chef / Head of Production tehtävään innovatiivista huipputyyppiä!

Meillä pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan itseäsi tunnetuissa toimipisteissä ja tekemään tuote- ja konseptikehitystä monipuolisesti.  

Tarjoamme Sinulle työn, jossa:

Odotamme Sinulta

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja  osaamisen kehittämiseen. Vastuullisuus on meille konkreettisia tekoja, jotka ohjaavat työtämme. Nämä näkyvät arjessamme niin raaka-aine, kuin pakkausmateriaalivalinnoissa, kasvipohjaisten vaihtoehtojen lisääntymisenä valikoimassamme tai ruokahävikin hallintana.

Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Arvomme ovat: We are One Team, We are Results Focussed, We All Make a Difference, We are Bold, We Celebrate Success.

Hae tehtävään 28.11.2021 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ. Haastattelemme potentiaalisimpia hakijoita jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Asikainen, Purchasing Director, puh. +358 40 747 87 20 tiistaina 16.11 klo. 9-10, keskiviikkona 17.11. klo. 10-11 sekä perjantaina 19.11. klo. 9-10.

Lisää avoimia työpaikkoja

Katso muut avoimet työpaikkamme TÄÄLTÄ