33 4 19
In English

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Tavoitteenamme on olla johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustusympäristössä. Ympäristövastuu ja sosiaalinen vastuu ovat olennainen osa liiketoimintastrategiaamme. Olemme sitoutuneet ja keskitymme osa-alueisiin, joihin voimme eniten omalla toiminnallamme vaikuttaa, ja joilla on suurin myönteinen vaikutus liiketoimintaamme. Nämä vastuullisuuden osa-alueet olemme jakaneet kolmen otsikon alle: Tuotteet, Maapallo ja Ihmiset.

Tuotteet
Intohimomme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluja ja terveellisiä vaihtoehtoja. Olemme sitoutuneet varmistamaan tuotteidemme ja toimitusketjumme turvallisuuden ja vastuullisuuden.

Maapallo
Olemme sitoutuneet hallitsemaan liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja keskittymään liiketoimintamme hiilijalanjäljen pienentämiseen ja toimintamme ja tuotteidemme tuottaman jätteen määrän vähentämiseen.

Ihmiset
Työntekijämme ovat menestyksemme avain. Panostamme henkilökuntaamme ja heidän ammattitaitoonsa ja tarjoamme heille myönteisen, syrjimättömän ja turvallisen työympäristön. Haluamme osaltamme lisätä lähiympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointia ja keskitymme niihin yhteisöihin, joiden parissa toimimme.