25 4 16
In English

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Select Service Partner Finland Oy on edelläkävijä omalla toimialallaan monella vastuullisuuden osa-alueella sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Yritys on menestynyt hyvin toimialallaan kehittäen samanaikaisesti johtamisjärjestelmiään ja liikepaikkojaan.

Lähestymme vastuullisuusteemaa 3P (people-planet-profit) ajatuksen kautta. Toimiessamme ihmisten kautta huomioiden ympäristön, tuotamme myös pitkäjänteisesti tulosta omistajillemme. Vastuullisuutemme lähtee ihmisistä ja SSP Finlandin missio onkin Happy People Blooming Business. Tämä missio ulottuu henkilökunnasta asiakkaisiin sekä kumppanuuksiin.

Henkilökuntamme hyvinvointi ja varhaisen välittämisen malli on teemoitettu Boosted-ohjelman alle ja kannustinjärjestelmä Booster-ohjelman alle. Yrityksemme on mukana myös vuosittaisessa UNICEFin JANO-kampanjassa.

Helsinki-Vantaan lentoaseman Ravintola Fly Inn on ensimmäinen ja ainoa lentoasemaravintola Suomessa, joka on saanut joutsenmerkin. Myös yhteistyökumppani- ja raaka-ainevalinnoissa kiinnitämme erityistä huomiota toimijoiden vastuullisuuteen.

Yrityksen taloudellinen menestys lähtee myynnin johtamisesta, jonka tukena käytämme mm. Booster-, Operational Disciplines-, Kaizen- ja 12 PPP -ohjelmia. SSP Finland on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi vuosina 2010-2014.

 

Pääyhteistyökumppanit: