50 4 5
In English

Yritys

Haluatko lounge-asiakkaaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Priority Pass -jäsenyys avaa sinulle muiden etujen lisäksi pääsyn mm. yli 600 loungeen ympäri maailman.

Liity jäseneksi

Kerää ostoksistasi Finnair Plus -pisteitä Helsinki-Vantaan lentoasemalla!

Esittämällä Finnair Plus -kortin saat 2 pistettä euroa kohden jokaisesta 15 € tai suuremmasta ostoksesta.

Finnair Plus etu ei koske Starbucks kahviloita.

Katso edut

Select Service Partner Finland Oy (SSP Finland) tuottaa kahvila-, ravintola-, myymälä-, kokous- ja loungepalveluita matkustusympäristössä. Yritys toimii Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa tuottaen asiakkaille mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä. Yrityksen palveluksessa on 210 työntekijää. Yhtiö on osa kansainvälistä SSP-konsernia.

 

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts, on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii 125 lentoasemalla ja 270 rautatieasemalla 29 maassa.

SSP:n yli 60 vuoden kokemus ja osaaminen sekä kattavat kuluttajatutkimukset matkustusympäristöstä, luovat perustan, jonka avulla yritys pystyy tuottamaan erinomaista palvelua sekä asiakkaille että kumppaneille – usein vaativissa ja haastavissa olosuhteissa.

SSP:n brandiportfolioon kuuluu yli 300 kansainvälistä, kansallista ja paikallista brändiä kuten Starbucks, Burger King, Caffè Ritazza, Upper Crust, M&S Simply Food, WHSmith ja Wine&View. SSP:n palveluksessa on noin 30 000 työntekijää ja se palvelee keskimäärin miljoonaa asiakasta joka päivä.

Pääyhteistyökumppanit: