25 4 6
In English

Yritys

Haluatko lounge-asiakkaaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Priority Pass -jäsenyys avaa sinulle muiden etujen lisäksi pääsyn mm. yli 600 loungeen ympäri maailman.

Liity jäseneksi

Kerää ostoksistasi Finnair Plus -pisteitä Helsinki-Vantaan lentoasemalla!

Esittämällä Finnair Plus -kortin saat 2 pistettä euroa kohden jokaisesta 15 € tai suuremmasta ostoksesta.

Finnair Plus etu ei koske Starbucks kahviloita.

Katso edut

Select Service Partner Finland Oy (SSP Finland) tuottaa kahvila-, ravintola-, myymälä-, kokous- ja loungepalveluita matkustusympäristössä. Yritys toimii Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa tuottaen asiakkaille mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä. Yrityksen palveluksessa on 210 työntekijää. Yhtiö on osa kansainvälistä SSP-konsernia.

 

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts, on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii 125 lentoasemalla ja 270 rautatieasemalla 29 maassa.

SSP:n yli 60 vuoden kokemus ja osaaminen sekä kattavat kuluttajatutkimukset matkustusympäristöstä, luovat perustan, jonka avulla yritys pystyy tuottamaan erinomaista palvelua sekä asiakkaille että kumppaneille – usein vaativissa ja haastavissa olosuhteissa.

SSP:n brandiportfolioon kuuluu yli 300 kansainvälistä, kansallista ja paikallista brändiä kuten Starbucks, Burger King, Caffè Ritazza, Upper Crust, M&S Simply Food, WHSmith ja Wine&View. SSP:n palveluksessa on noin 30 000 työntekijää ja se palvelee keskimäärin miljoonaa asiakasta joka päivä.

Menestyjä_Merkki_2015_149x156_RGB.png

SSP Finland on Menestyjäyritys

SSP Finland on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa jo kuudetta vuotta peräkkäin. Vain 5 % suomalaisista yrityksistä on saanut luokituksen.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella SSP Finland on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Luokitus on tehty 2014/09 tilinpäätöstietojen pohjalta.
 
Lue lisää www.kauppalehti.fi/menestyjat

Yhteystiedot

Select Service Partner Finland Oy
Helsinki-Vantaan Lentoasema
01530 Vantaa

Puh. 0207 629 700
Fax. 0207 629 770

Myyntipalvelu puh. 0207 629 732
sales(at)sspfinland.fi

Laskutustiedot

Pääyhteistyökumppanit: