33 4 18
In English

Yritys

Select Service Partner Finland Oy (SSP Finland) tuottaa kahvila-, ravintola-, kioski-, kokous- ja loungepalveluita matkustusympäristössä. Yritys toimii Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja Espoossa, tuottaen asiakkaille mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä. Yrityksen palveluksessa on 260 työntekijää. Yhtiö on osa kansainvälistä SSP-konsernia.

 

SSP – The Food Travel Experts

SSP – The Food Travel Experts, on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii n. 140 lentoasemalla ja 280 rautatieasemalla yli 30 maassa.

SSP:n yli 50 vuoden kokemus ja osaaminen sekä kattavat kuluttajatutkimukset matkustusympäristöstä, luovat perustan, jonka avulla yritys pystyy tuottamaan erinomaista palvelua sekä asiakkaille että kumppaneille – usein vaativissa ja haastavissa olosuhteissa.

SSP:n brandiportfolioon kuuluu yli 500 kansainvälistä, kansallista ja paikallista brändiä kuten Starbucks, Burger King, Caffè Ritazza, Upper Crust, M&S Simply Food, WHSmith ja Wine&View. SSP:n palveluksessa on noin 37 000 työntekijää ja se palvelee keskimäärin 1,5 miljoonaa asiakasta joka päivä.