33 4 23
In English

Starbucks Helsinki

Starbucks Stockmann, Kamppi  ja Iso Omena palvelevat jälleen!

Maailman tunnetuin kahvilaketju, Starbucks-kahvila tarjoaa kansainvälisesti tunnetut 100 %:n Reilun Kaupan espresso-pohjaiset juomat, tuoreet kahvit, teet ja erikoisjuomat, kuten suositut Frappuccinot®.


Starbucks Stockmann

Uusi Starbucks kunnioittaa suomalaista muotoilua ja tarjoaa innovatiivisia kahvitastingejä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Starbucks on luonut uuteen kahvilaan miljöön, joka tarjoaa asiakkaille ainulaatuisen mahdollisuuden tutustua tarkemmin Starbucks-kahveihin ja niiden makumaailmoihin. Uniikin tasting-pöydän äärellä asiakkaat voivat ottaa osaa opastettuihin kahvinmaisteluhetkiin Starbucksin ammattitaitoisten Coffee Masterien johdolla. Kahvilan irtopapu-baarista voi ostaa myös pieniä määriä omaa suosikkikahvisekoitusta kotiin viemisiksi

120-vuotiaan Akateemisen Kirjakaupan lippulaivamyymälä on läpikäynyt mittavan uudistuksen, joka on toteutettu Alvar Aallon alkuperäisen suunnitelman hengessä. Myymälän ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan Starbucksin sisustus on räätälöity arkkitehtonisesti arvokkaan rakennuksen tunnelmaa kunnioittaen. Alvar Aallon perintöä kahvilassa edustavat design-elementitkuten Aallon "Nauris" lamput vuodelta 1955 ja Artekin Alvar Aalto 2nd Cycle -kierrätyskalusteet.

 

Starbucks Kamppi 


Starbucks Iso Omena


Katso linkki oivahymy.fi sivustolle   Hakusana Starbucks

 

oiva_sinettilogo_rgb180x180.jpg