Cesar’s Little Italy

Viihtyisä buffet- ja pizzaravintola, joka palvelee sekä lentoaseman henkilökuntaa että matkustajia 

Cesar’s Little Italyn herkullinen aamupala, kotiruokabuffet sekä pizzat pitävät nälän loitolla. Kaikki annoksemme ovat helposti mukaan otettavissa ja kiireessä pizzan voi tilata myös etukäteen. Aamupala on tarjolla joka päivä klo 6–9.30.

Aamupala: 11,90 € (ID 7,90 €)
Kotiruokabuffet: 13,90 € (ID 10,50 €), Lapset 6,90 €

Uutta!
Olemme avanneet oman leipomon tiloihimme. Aamiaisella tarjoamme nyt oman leipomomme tuoreita sämpylöitä sekä lounaalla oman leipomon leipomia leipiä. Pizzalistalla syksyisenä uutuutena sienipizza! Valkoisessa pizzassa on tomaattikastikkeen sijaan pohjalla ranskankermaa ja muina täytteinä herkkusieniä, parmesaania, pestoa ja rucolaa.

Auta meitä vähentämään ruokahävikkiä
Mikäli lounasruokaa on jäänyt, myymme sitä lounasajan päätyttyä klo 14–14.15, hintaan 5 €/rasia. Maksa ensin kassalle ja saat rasian, jonka voit täyttää oman makusi mukaan.

Kulkuohje Cesarsiin
Lentoaseman muutostöistä johtuen, on kulku ravintolaan monen mutkan takana. Seuraa saapuvien aulasta Congress center-kylttejä, kunnes tulet rullaportaiden luo. Mene portaita kerros alaspäin P-kerrokseen. Mene vasemmalla olevasta lasiovesta sisään ja käänny vasemmalle. Seuraa keltaista käytävää päähän asti, jossa näet Cesar’s opastekyltin, joka ohjaa sinut ravintolaan.

Pohjakerros Ennen turvatarkastusta
6–9.30 ja 10–14
040 076 3041
Ryhmävaraukset:
Lounaslista 29.5.-4.6.2023
Lounaslista 5.6.-11.6.2023
Pizzamenu

Kaffet Bakery

Café
Tuloaula Ennen turvatarkastusta

Starbucks

Kahvila
Lähtöaula Ennen turvatarkastusta