Upper Crust ja Starbucks avattu Helsingin päärautatieasemalle

SSP Finland laajentaa toimintaansa Helsingissä avaamalla neljä uutta yksikköä Helsingin päärautatieasemalle. Kaksi ensimmäistä, Starbucks ja Upper Crust, ovat nyt avoinna, ja kaksi muuta toimipistettä on tarkoitus avata vuoden 2025 jälkipuoliskolla osana aseman laajamittaista uudistusta.

Jugendtyylinen päärautatieasema on ollut Helsingin merkittävä maamerkki valmistumisestaan lähtien, vuonna 1019. Se oli tuolloin ja on nykyäänkin Suomen vilkkain matkakeskittymä, jossa vierailee päivittäin yli 200 000 matkustajaa.

SSP Finlandin toimitusjohtaja Elena Heiska kommentoi laajentumista rautatiesektorille seuraavasti: ”Tämä uusi aluevaltaus antaa meille mahdollisuuden jatkaa menestyksekästä toimintaamme Suomessa ja vahvistaa asemaamme pääkaupungissa. Se luo myös vankan perustan suunnitelmillemme laajentua edelleen Suomessa ja sen ulkopuolella. Operatiivisten kykyjemme ja vakuuttavan brändivalikoimamme ansiosta pystyimme räätälöimään Helsingin rautatieaseman matkustajille täydellisesti sopivan tarjooman, mikä oli ratkaiseva tekijä tarjouskilpailun voittamisessa. Starbucks on Suomessa hyvin suosittu brändi, ja Upper Crust on osoittautunut erittäin suosituksi Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajien keskuudessa, ja olemme varmoja, että se saa yhtä hyvän vastaanoton myös rautatieaseman matkustajien keskuudessa.”

Jani Jääskeläinen, Program Manager (Real Estates) VR:ltä kommentoi avauksia: ”Olemme erittäin iloisia Starbucksin avautumisesta ikoniselle Helsingin päärautatieasemalle. Starbucks sopii tunnettuna brändinä erinomaisesti Suomen vilkkaimman rautatieaseman sisäänkäynnin yhteyteen. Olemme saaneet kehitysohjelman ensimmäisen puoliskon valmiiksi ja odotamme innolla toista vaihetta, jonka SSP toteuttaa asemalla vuonna 2025, kun jatkamme infrastruktuurin ja tukipalveluiden parantamista.”