Brändit

SSP:n brändiporfoliossa on yli 550 brändiä, joka tarkoittaa, että pystymme reagoimaan matkustavien asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ympäri maailman. Varmistamme aina, että jokainen brändi sopii kuhunkin paikkaan ja sen luonteeseen. Ruoka on paikallista, suunnittelu räätälöity sijainnin mukaan.

SSP Finland operoi omissa toimipaikoissaan tunnettuja kansainvälisiä brändejä kuten Starbucks ja Ajisen Ramen, SSP:n omia kansainvälisiä brändejä kuten Upper Crust ja Caffe Ritazza sekä yrityksen omia räätälöityjä konsepteja kuten Oak Barrel, Wine & View ja Moomin Coffee.

AJISEN RAMEN

Vuonna 1968 Kumamotossa, Japanissa perustettu Ajisen Ramen on erikoistunut herkullisiin japanilaisiin ”kuin kotona valmistettuihin” nuudeliruokiin, jotka tarjoillaan nopeasti ystävällisen palvelun kera. Ramen-keitot ovat ravintolaketjun makumaailman sydän. Keitot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista pohjanaan perinteinen porsaan luista valmistettu kuuluisa tonkotsu-liemi.

Ajisen Ramenin yksinkertaiset ja maukkaat ruoat ovat osoittautuneet ihanteellisiksi matkustusympäristöön. Yhteistyössä SSP:n kanssa brändi on lisännyt kansainvälistä läsnäoloaan maailman vilkkaimmissa matkakohteissa. Helsinki-Vantaan lentoaseman Ajisen Ramen on ketjun toinen ravintola Euroopassa ja ensimmäinen Pohjois-Euroopassa.

UPPER CRUST

Upper Crust on tarjonnut asiakkailleen vastapaistettuja patonkeja vuodesta 1986 lähtien kun se avasi ensimmäisen yksikkönsä Lontooseen, Waterloon rautatieasemalle. Sen jälkeen brandi on kasvanut yli sadan yksikön kansanväliseksi ketjuksi, jolla on toimipisteitä yli 15 maassa, mikä osoittaa brändin vetovoiman asiakkaiden keskuudessa ympäri maailman. Ensiluokkainen tuotevalikoima aina tuoreista paikan päällä paistetuista ja käsin täytetyistä patongeista ja voileivistä herkullisiin leivonnaisiin ja muffinsseihin, on räätälöity erityisesti matkustajille, jotka haluavat syödä ja juoda matkalla. Brändi tarjoaa myös baristan käsin tekemää tuoretta kahvia. Upper Crust on SSP:n oma brändi. Suomen ensimmäinen Upper Crust löytyy Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

STARBUCKS®

Starbucks Coffee Company on vuodesta 1971 lähtien sitoutunut hankkimaan ja paahtamaan eettisesti korkealaatuista Arabica-kahvia. Nykyään Starbucksilla on yli 30 000 kahvilaa 80 maassa, ja se on maailman johtava erikoiskahvin paahtaja ja jälleenmyyjä.

SSP ja Starbucks yhdistivät voimansa vuonna 2008, ja siitä lähtien kumppanuus on kantanut hedelmää. SSP operoi nyt Starbucks-kahviloita keskeisissä matkakohteissa ympäri Eurooppaa. SSP:n operoimat kahvilat tarjoavat matkustajille samat korkeat palvelu-, valikoima- ja laatustandardit, joihin he ovat tottuneet Starbucksin omissa kahviloissa. SSP Finland operoi Suomessa kolmea Starbucks-kahvilaa.

RITAZZA

Ritazza on SSP Groupin oma kansainvälinen kahvilaketju. Italialaisen kahvilakulttuurin innoittama Ritazza tarjoaa täydellisen kahvilakokemuksen – tarjolla on ammattitaitoisten baristojen ensiluokkaisista kahvipavuista valmistamia espressopohjaisia kahvijuomia sekä monipuolinen valikoima maistuvia lämpimiä ja kylmiä ruokia.

Ritazza on suunniteltu matkustusympäristöön ja kaikki sen tuotteet helposti mukaan otettaviksi. Suomen ensimmäinen Ritazza-kahvila avattiin Pasilan rautatieasemalle vuonna 2020.

THE OAK BARREL IRISH PUB

SSP Finlandin oma brändi, Oak Barrel Irish Pub, on legenda Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajien keskuudessa – moni on ottanut tavakseen aloittaa lomansa tästä irlantilaishenkisestä baarista. The Oak Barrel on yksi Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjooman kulmakivistä, jolla on aktiivinen fanikunta sosiaalisessa mediassa.
Oak Barrel Irish Pubissa on monipuolinen valikoima oluita kaikilta mantereilta. Sen huolellisesti valittu olutlista tarjoaa loistavan kuvan nykypäivän merkittävimmistä paikallisista pienpanimoista ja kansainvälisistä oluttrendeistä. Laajan oluttarjonnan lisäksi Oak Barrel Irish Pub tarjoaa valikoiman hienoja ja kypsiä viskejä, joista monet ovat vuosikymmeniä vanhoja.

WINE & VIEW

Ainutlaatuinen viinibaari, Wine & View, on lähestulkoon pakollinen vierailukohde Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Wine & View’n jatkuvassa muuttuvassa viinivalikoimassa on laseittain tarjolla mielenkiintoisia viinejä ympäri maailman. FINE Wine Barissa voi maistella maailman huippuviinien vanhoja vuosikertoja laseittain. Tarjolla on aina todellisia erikoisuuksia tuhannen maailman parhaan viinin joukosta. Luokituksesta vastaa The 1000 Finest Wines Ever Made -viiniopas.
Viinibarin ruokatarjonta koostuu kausiluonteisesti vaihtuvasta tapasvalikoimasta, joka antaa myös kansainvälisille matkustajille mahdollisuuden maistella paikallisia herkkuja. Wine & Wiew on SSP Finlandin oma brändi.

MOOMIN COFFEE

Moomin Coffee on maailman ensimmäinen Muumi-brändätty kahvila lentoasemalla. Kahvilan innoittajana on toiminut maailmalla suosittu suomalainen Muumi-satuhahmo. Kahvila upeine väreineen ja Muumisomisteineen on kuin pala rakastettua Muumilaaksoa lentoasemalla.

Moninaiset, upeat tarjottavat vievät asiakkaan mielikuvitukselliselle satujen herkkumatkalle. Moomin Coffeessa on tarjolla erilaisia hauskoja eväsleipiä, Muumimamman ihania pannukakkuja sekä toinen toistaan suloisempia jäätelöannoksia. Moomin Coffee on SSP Finlandin oma brändi.