Suojelemme ympäristöämme

Pakkausmateriaalit

Haluamme vähentää käyttämämme muovin määrää ja suosia kierrätysmuovin käyttöä silloin kun muovittomuus ei ole mahdollista. Valtaosa toimipisteistämme onkin jo siirtynyt käyttämään muun muassa kompostoituvia kahvikuppeja ja kansia sekä bagassista tai kartongista valmistettuja annosrasioita. Kaikki asiakkaillemme tarjoamamme kertakäyttöaterimet sekä pillit ovat kompostoituvia.

Ruokahävikki

Olemme sitoutuneet vähentämään ruokahävikkiämme koko toimintamme osalta. Hävikinhallinta ohjelmamme avulla olemme vuosien ajan lisännyt työntekijöidemme tietoisuutta ruokahävikin vaikutuksista ympäristöön sekä sen taloudellisista vaikutuksista.

Marraskuussa 2020 aloitimme yhteistyön ResQ Clubin kanssa. Myymme muuten hävikkiin meneviä ruoka-annoksia ja tuotteita yhteensä yli 2000 kpl vuodessa (7/21–6/22).

Asiakkaat ovat pitäneet tuotteistamme ja palvelustamme – 83 % arvioinnin jättäneistä ResQ Club -asiakkaistamme on ollut antanut meille parhaan arvosanan!

Sähkö

Hankkimamme sähkö on alkuperätakuumerkittyä ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Tällä hetkellä käytämme vesi ja tuulivoimalla tuotettua sähköä.