SSP Food Court on FAB voittaja 2024

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että SSP Finlandin Food Court Airside Helsinki-Vantaan lentoasemalla on palkittu vuoden parhaana lentoaseman food courtina The Moodie Davitt Reportsin FAB + Hospitality Awards 2024 -kilpailussa.

FAB Awards on arvostettu palkinto, joka antaa tunnustusta lentoasemille, F&B-operaattoreille ja brändeille ympäri maailmaa. Palkinnoilla tunnustetaan alan huippuosaamista ja korostetaan sitoutumistamme poikkeuksellisten asiakaskokemusten tarjoamiseen.

Food Court Airside koostuu kuudesta yksiköstä, joista kolme on SSP Finlandin luomia räätälöityjä brändejä; free flow ravintola ja kahvila, Café Tori, joka tarjoaa suomalaista perinteistä kotiruokaa, tuoreita leivonnaisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, Asian Corner, jossa pääsee nauttimaan Aasian parhaiden ruokakojujen makuja, Pala Pizza Bar, jossa taikina on levännyt 48 tuntia ja pizza kruunataan herkullisilla tuoreilla täytteillä.

Kolme yksiköistä on kansainvälisiä konsepteja: Bastard Burgers tarjoaa klassisia New York -tyylisiä hampurilaisia skandinaavisella otteella, Fafa’sista löytyy Lähi-idän suosikkimakuja kuten täytettyjä pitoja, mezejä ja salaatteja, ja ikoninen suomalainen ketju Robert’s Coffee, joka tarjoaa kodin mukavuutta pohjoismaalaisille matkailijoille ja uusia elämyksiä kansainvälisille vierailijoille.

Jos et ole vielä vieraillut Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-alueella sijaitsevassa Food Court Airsidessa, muista pistäyty siellä ennen seuraavaa lentoasi!