AJISEN RAMEN

Vuonna 1968 Kumamotossa, Japanissa perustettu Ajisen Ramen on erikoistunut herkullisiin japanilaisiin ”kuin kotona valmistettuihin” nuudeliruokiin, jotka tarjoillaan nopeasti ystävällisen palvelun kera. Ramen-keitot ovat ravintolaketjun makumaailman sydän. Keitot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista pohjanaan perinteinen porsaan luista valmistettu kuuluisa tonkotsu-liemi.

Ajisen Ramenin yksinkertaiset ja maukkaat ruoat ovat osoittautuneet ihanteellisiksi matkustusympäristöön. Yhteistyössä SSP:n kanssa brändi on lisännyt kansainvälistä läsnäoloaan maailman vilkkaimmissa matkakohteissa. Helsinki-Vantaan lentoaseman Ajisen Ramen on ketjun toinen ravintola Euroopassa ja ensimmäinen Pohjois-Euroopassa.