SSP Finland uudistaa Helsingin päärautatieaseman palveluita yhdessä VR-Groupin kanssa

SSP Finland on solminut sopimuksen VR-Groupin kanssa Helsingin päärautatieaseman ravintolatarjonnan täydentämisestä.

SSP avaa asemalle yhteensä neljä uutta kahvilaa ja ravintolaa, jotka tarjoavat laadukasta ja monipuolista ruokaa ja juomaa matkustajille ja kaupunkilaisille ainutlaatuisessa miljöössä. Ensimmäiset kaksi kahvilaa avataan uudistettuihin kioskeihin alkuvuonna 2024 ja ne tulevat palvelemaan asiakkaita erityisesti laadukkailla take-away valikoimillaan. Seuraavassa vaiheessa toteutettavat ravintolatilat houkuttelevat asiakkaita viipymään asemalla pidemmänkin ajan.

SSP Finlandin toimitusjohtaja Elena Heiska sanoo: ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme olla mukana kehittämässä Helsingin päärautatieasemaa, joka on yksi Suomen tärkeimmistä ja vilkkaimmista liikennekeskuksista. Haluamme tarjota matkustajille ja kaupunkilaisille laadukkaita ja monipuolisia kahvila- ja ravintolapalveluita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja odotuksiaan. Uskomme, että uudet ravintolamme tuovat lisäarvoa aseman vetovoimalle ja elävöittävät sen ilmapiiriä.”

”Luomme parhaillaan päärautatieasemanaseman seuraavaa vuosisataa entistä viihtyisämpänä kohtaamispaikkana – keskiössä on edelleen Eliel Saarisen merkittävän työn kunnioittaminen. Meille on sydämen asia, että kansallinen ylpeydenaihe säilyy tuleville sukupolville sekä palvelee myös nykyhetken matkustajia, kaupunkilaisia ja turisteja entistäkin paremmin.”, hankepäällikkö Jani Jääskeläinen VR Groupista kertoo.

Ensimmäisessä vaiheessa asemalle avataan maailmankuuluja erikoiskahveja, teetä ja pikkupurtavaa tarjoileva kahvila Starbucks sekä rapeita ja täyteläisiä patonkeja sekä muita leivonnaisia tarjoileva, Helsingin lentokentältä tuttu Upper Crust.